MAALTIJDEN
GEEN TIJD OF ZIN OM TE KOKEN?
Bij ons bent u aan het goede adres voor kant en klare maaltijden uit eigen keuken!!


EENPERSOONS MAALTIJDEN (450 - 500GR)
deze verschillen per week en seizoen
Nasi
Mie
Bami met saté
Macaroni bolognese
Carbonaraschotel: Kipdijvlees, krieltjes, wortel, broccoli, ui, champignon en carbonarasaus
Mexicaanseschotel: Kipgehakt, krieltjes, boontjes, doperwten, wortel, ui, rode paprika, mais Mexicaansesaus
Gratinmenu: kipgehakt, boontjes, doperwten, wortel, ui, rode paprika, mais, aardappelgratin
Groentegratinmenu: kipfiletblokjes, bloemkool, wortel, aardappelgroentegratin
Spinazieschotel: aardappelpuree, spinazie, kipgehakt, geraspte kaas
Rode koolschotel: aardappelpuree, rode kool, kipshoarma
Kipsalon: gebakken aardappelblokjes, kipshoarma, prei, kool, kaasroomsaus, geraspte kaas
Pasta carbonara: penne, kipdijvlees, wortel, bloemkool, broccoli, ui, champignons en carbonarasaus
Hollandse maaltijd: kipburger, braadworst of kipvink, krieljes, wortel, broccoli en bloemkool
Winterschotel: Kipdijvlees, krieltjes, spekjes, spruitjes, zilveruitjes en hachee

LUNCH
Shoarmawrap
Mexicaansewrap
Kiploempia
Broodje Lutters gemak

SOEPEN
Kippensoep
Erwtensoep
Humkessoep
Tomatensoep
Aspergesoep
Thaise kippensoep
Vergetengroentensoep

VOORGEGAARDE KIPPRODUCTEN
Poot
Drumstick
Rollade
Gehaktbal
Borrelpootje
Tv stick
Diverse spiesjes
Lever met spek
Gehaktballetjes
Deze voorgegaarde kipproducten kunt u warm en koud serveren.

STAMPPOTTEN
(september t/m maart)
Wortel
Boerenkool
Zuurkool
