MAALTIJDEN


GEEN TIJD OF ZIN OM TE KOKEN?

Bij ons bent u aan het goede adres voor kant en klare maaltijden uit eigen keuken!! 


EENPERSOONS MAALTIJDEN (450 - 500GR)
deze verschillen per week en seizoen

Nasi



Mie


Bami met saté


Macaroni bolognese


Carbonaraschotel: Kipdijvlees, krieltjes, wortel, broccoli, ui, champignon en carbonarasaus


Mexicaanseschotel: Kipgehakt, krieltjes, boontjes, doperwten, wortel, ui, rode paprika, mais Mexicaansesaus


Gratinmenu: kipgehakt, boontjes, doperwten, wortel, ui, rode paprika, mais, aardappelgratin


Groentegratinmenu: kipfiletblokjes, bloemkool, wortel, aardappelgroentegratin


Spinazieschotel: aardappelpuree, spinazie, kipgehakt, geraspte kaas


Rode koolschotel: aardappelpuree, rode kool, kipshoarma


Kipsalon: gebakken aardappelblokjes, kipshoarma, prei, kool, kaasroomsaus, geraspte kaas


Pasta carbonara: penne, kipdijvlees, wortel, bloemkool, broccoli, ui, champignons en carbonarasaus


Hollandse maaltijd: kipburger, braadworst of kipvink, krieljes, wortel, broccoli en bloemkool


Winterschotel: Kipdijvlees, krieltjes, spekjes, spruitjes, zilveruitjes en hachee

LUNCH

Shoarmawrap

Mexicaansewrap

Kiploempia

Broodje Lutters gemak


SOEPEN

Kippensoep

Erwtensoep

Humkessoep

Tomatensoep

Aspergesoep

Thaise kippensoep

Vergetengroentensoep

VOORGEGAARDE KIPPRODUCTEN

Poot

Drumstick

Rollade

Gehaktbal

Borrelpootje

Tv stick

Diverse spiesjes

Lever met spek

Gehaktballetjes


Deze voorgegaarde kipproducten kunt u warm en koud serveren.

STAMPPOTTEN

(september t/m maart)

Wortel

Boerenkool

Zuurkool